Monday 3 May 2010

1st WomenSpace “Think Tank”

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ WOMENSPACE THINK TANK

Το πρώτο WOMENSPACE THINK TANK έγινε με επιτυχία και ακολουθεί μια μικρή ενημέρωση σε όσες θα θέλατε να είστε στη συνάντηση και δεν μπορέσατε.
Όσες συγκεντρωθήκαμε μιλήσαμε για το τι θα μπορούσε κάθε μια να προσφέρει στο WomenSpace Group αλλά και τι θα ήθελε να πάρει απο αυτό. Οι ιδέες ήταν πολλές, και η προσφορά των γυναικών που συμμετείχαν ήταν αυθόρμητη.
Επιγραμματικά σημειώθηκαν οι εξής ιδέες:


Women Mentoring (εμπειρική βοήθεια απο γυναίκα σε γυναίκα σε θέματα καριέρας, μητρότητας,αλλά και σε ειδικά θέματα όπως εξωσωματική γονιμοποίηση, γυναίκα και κατάθλιψη)

WomenSpace Fun (έξοδοι σε εστιατόρια, γκαλερί, εκδρομές, μαγειρικές βραδιές- για να γνωριζόμαστε)

WomenSpace Info και Επιμόρφωση (Πληροφορίες για δρώμενα, οργάνωση σεμιναρίων-ομιλιών σε διάφορα θέματα που αφορούν γυναίκες, συζητήσεις πάνω σε βιβλία,ταινίες,τέχνη)

WomenSpace professional (θα διοργανωθεί απο Σεπτέμβριο το WomenSpace Business Brunch - περισσότερες πληροφορίες θα ακολουθήσουν τότε)

Αυτά τα ολίγα. Όσες θέλετε να συμμετέχετε σε κάτι απο αυτά ή θέλετε περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο womenspace.gr@gmail.com . Μια άμεση πρακτική βοήθεια είναι να συστήσετε το www.womenspace.gr σε φίλες σας που νομίζετε οτι θα τις ενδιαφέρει.
Ελπίζω να τα πούμε απο κοντά σε μια επόμενη συνάντηση.

Spaced Out!

***************


To WomenSpace μπαίνει στη "δράση" και σας καλεί να έρθετε και να συμμετέχετε ενεργά. Θα συναντηθούμε για να δούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε η μια την άλλη αλλά και υπόλοιπες γυναίκες. Το "δίνω" και το "παίρνω" είναι σημαντικά στη ζωή.




Ο κόσμος μας χρειάζεται ευγένεια, συμμετοχή, καλές ιδέες και πολύ δράση.
Ας βγούμε από τη βαρεμάρα, την αδιαφορία και το βόλεμα, και ας κάνουμε μαζί ό,τι μικρό ή μεγάλο μπορούμε.


Όσες δεν είναι ακόμη μέλη του WomenSpace και θέλουν να συμμετέχουν, ας επικοινωνήσουν μαζί μου μέσω email: womenspace.gr@gmail.com






1 comment: