Thursday 7 October 2010

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΥΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ (3)


Χαίρομαι πολύ που οι Έγκυες και οι Νέες Μαμάδες έχουν τέτοια ανταπόκριση στις Ομάδες που ξεκίνησε το WomenSpace. Ήδη υπάρχουν 2 ομάδες εν εξελίξη, όμως υπάρχει απο τώρα ενδιαφέρον για τους επόμενους κύκλους. Σε απάντηση λοιπόν, σκέφτηκα να διοργανώνω τις συναντήσεις-παρουσίαση των ομάδων σε μηνιαία βάση (να σημειώσω οτι οι παρουσιάσεις είναι με ελεύθερη είσοδο). Μάλιστα κάποιες μαμάδες ζήτησαν να γίνει και κάποια Παρουσίαση Σάββατο ωστε να μπορέσουν να αφήσουν τα μικρά τους στους μπαμπάδες.
Έτσι η επόμενη παρουσίαση θα γίνει το Σάββατο 6 Νοεμβρίου στις 18:00 στο γραφείο μου Ερεχθείου 30, (μετρό Ακρόπολη ή Συγγρού-Φιξ). Όσες μητέρες ενδιαφέρεστε να έρθετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω email στο womenspace.gr@gmail.com . Να επισημάνω οτι ο χώρος είναι σχετικά περιορισμένος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και αν ο αριθμός των ενδιαφερόμενων μαμάδων ξεπεράσει αυτόν που χωράει το γραφείο μου θα προγραμματιστεί και άλλη συνάντηση (χρόνου επιτρέποντος!).

Ως συνήθως (πια!) θα παρουσιάσω τη θεματολογία με την οποία θα ασχοληθούμε ως ομάδα μέσα απο συζήτηση αλλά και τα διαδικαστικά (ημέρα, ώρα, κόστος, πως θα δουλέψουμε κλπ).
Θα υπάρξει χρόνος για ερωτήσεις σας.
Όσες θέλετε να έρθετε αλλά τελικά οι μπαμπάδες δεν μπορούν να κρατήσουν τα μικρά σας, μπορείτε να τα φέρετε μαζί σας.

Ελπίζω να τα πούμε από κοντά.

Y.Γ: Οι "παλιές" νέες μαμάδες που συμμετέχουν αυτό τον καιρό στις Ομάδες πρότειναν να παραθέσω τα θέματα που συζητάμε στις Ομάδες( και που θα παρουσιάσω το Σάββατο) για να πάρετε μια ιδέα. Ιδού λοιπόν:

ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ (Η προσωπική μου μητρότητα)

ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑ (Θηλασμός, βάρος)

ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ

ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ





No comments:

Post a Comment